Pieni katsaus cavalieriemme, Iineksen ja Demin, näyttelytaipaleiseen.

Tässä blogissa on lähinnä Iineksen (s. 2009) ja Demin (s. 2011) näyttelyarvosteluja ja kuvia.

Meillä on lisäksi cavalier-ikäneito Kandy (s. 2000), joka ei ole koskaan käynyt näyttelyissä lievän purentavian takia. Kandy on omanlaisensa persoona, hieman "blondi". Aivan ihana kotikoira.

Iines ja Kandy ovat väriltään Blenheimeja, eli valkeita ruskein pilkuin ja Demi taasen Black&Tan, eli musta ruskein pilkuin.

Kandy ja Iines ovat 100% omistuksessani. Demin kasvattaja & toinen omistaja asuu Keminmaalla asti. Demillä on tarkoitus teettää pennut, kun se on sopivan ikäinen siihen ja käynyt tarkoissa testeissä.

Täältä näet Iineksen ja Demin tarkemmat terveys- ja muut tiedot ja tulokset Koira.net-palvelusta. Huom! Näyttelytuloksissa on muutaman viikon, jopa kuukauden viive, joten viimeisimmät tulokset voi tarkistaa aina täältä blogista. :)

Kokemusta "lieroista" minulla on jo vuodesta 1994, jolloin sain ensimmäisen cavalierini, Emman. Emman kanssa harrastimme hieman möllitokoa sekä etupäässä agilitya. Emma oli älykäs ja nopea oppimaan eikä hötkyillyt turhia. Se eli yli 15-vuotiaaksi ja kuoli vuonna 2009.

Tervetuloa tutustumaan koiranäyttelyelämäämme!

torstai 17. tammikuuta 2013

Jyväskylän erkkarissa

Vihdoin ja viimein tulokset Jyväskylästä, "vain" pari kuukautta myöhässä. Kaikkea on tapahtunut tällä välin. Rajuimpana, minulla todettiin rasitusmurtuma eli vanhalta nimeltään marssimurtuma oikean jalkapöydän sivussa. Pikkuvarvas melkein läpi murtunut. Lepoa ja lohtua siis..

Erkkarissa uskalsin esittää ensimmäisen kerran Demin itse. Menee parhaiten minun kanssa, joten ehkä alan esittämään kumpaisiakin tästä eteenpäin. Iineksellä olisi tosin hyvä olla esittäjä, joka osaa innostaa sitä. Minä olen vähän laiskanpuoleinen siihen hommaan. Mutta katsotaan!

Iines on nyt muutenkin pienellä karvankasvatustauolla. Osa korvakarvoista onkin jo pidentynyt ilahduttavasti!

JYVÄSKYLÄ 10.11.2012, erikoisnäyttely

Breeze Angel In My Dreams "Iines"
Tulos: AVO/EH
Tuomari: Ken Town, Iso-Britannia

"3 years. Perfect lozenge (diamond) spot. Good size. Showing some white of eye. Nose needs to be darker. Well set ears."


Brittituomari harrasti lyhyitä arvioita, eikä haaskannut paljon aikaansa myöskään pöydällä pitämiseen... ;)

Kinglesin Demi Moore "Demi"
Tulos: NUO/EH
Tuomari: Ken Town, Iso-Britannia

"16 months, black & tan. Good size. Very large dark eyes and good pigment. Coat of good texture. Tail a bit high. A little unsteady on the move."


Ei kommentteja: